Een heel seizoen of zelfs een jaarlang kamperen!

Vaste plaatsen

Krijg jij niet genoeg van kamperen? Op onze vaste plaatsen kan je terecht voor een seizoenplaats of jaarplaats.

Seizoenplaatsen

Voor de kampeerder die het liefst het gehele seizoen bij ons komt kamperen, hebben wij seizoenplaatsen.

Comfort seizoenplaats

De comfort seizoenplaats is ca. 100 m2 groot en wordt gedeeltelijk omringd door groene haagjes. Op de plaats zelf is een servicezuil beschikbaar met een elektra aansluitingen een eigen wateraansluiting en -afvoer. Door de brede paden is het mogelijk ook tijdens het seizoen jouw kampeermiddel op en af de plaats te rijden. De comfort seizoenplaatsen zijn voor seizoen 2023 reeds volgeboekt.

Standaard seizoenplaatsen

Op ons rechterveld hebben wij ook seizoenplaatsen (en jaarplaatsen). Deze plaatsen zijn ca 90 m2 groot. Ook hier kunt u kiezen voor wateraansluiting. Deze plaatsen zijn met het kampeermiddel lastiger bereikbaar, waardoor wij jouw kampeermiddel op zijn plaats zetten. Deze plaatsen zijn meer geschikt voor verblijf voor meerdere seizoenen, waarmee het is toegestaan beplanting op uw plaats aan te brengen. Dit soort seizoenplaatsen zijn voor seizoen 2023 reeds volgeboekt.

Jaarplaatsen

Voor de recreant die meer op zoek is naar een vastere plaats om jaarlijks van te genieten, hebben wij ook jaarplaatsen. Op deze plaatsen staan voornamelijk stacaravans. We beschikken over drie soorten jaarplaatsen.

  • Een standaard jaarplaats is ca. 90 m2 groot en beschikt over een 6 Ampère elektra aansluiting, een eigen wateraansluiting, rioolaansluiting en kabeltelevisie (Caiway). Op deze plaatsen is het ook mogelijk jouw toercaravan voor langere tijd te plaatsen.
  • Een jaarplaats plus is gelijk aan een standaard jaarplaats, alleen ca. 140 m2 groot en 10 Ampère elektra aansluiting.
  • Een jaarplaats luxe is ca. 140 m2 groot en beschikt over een 16 Ampère elektra aansluiting, een vaste gasaansluiting, een eigen wateraansluiting, rioolaansluiting en kabeltelevisie (Caiway).

Voor komend seizoen zijn er geen vrije jaarplaatsen meer beschikbaar.

De camping is gesloten tussen 1 oktober en 31 maart. In deze periode is overnachting niet toegestaan en is het water en het sanitair gebouw afgesloten.

Camping Jagtveld is geopend van 1 april tot en met 30 september.

Contact opnemen voor meer informatie