Talloze fietsroutes in de omgeving

Fietsen

Fiets door het mooie duingebied, langs de Nieuwe Waterweg of door Hoek van Holland. Op de fiets is één van de beste manieren om de omgeving te ontdekken.

Heb je jouw fiets meegenomen of een fiets gehuurd op onze camping? Dan is het tijd om de prachtige omgeving te ontdekken! Dat kan het allerbeste op de fiets. Neem de fiets in noordelijke richting door het mooie duingebied Kijkduin naar Scheveningen. Of fiets juist in zuidelijke richting langs de Nieuwe Waterweg naar Maassluis. Waarbij je uitzicht hebt over de langsvarende schepen naar de Rotterdamse Haven.

Fietstocht vanuit 's-Gravenzande naar de Korenmolen [19km]

Tijdens deze fietstocht combineer je natuur, zee én cultuur. Je fietst door het rustgevende duingebied richting de kust bij Hoek van Holland. Vergeet niet een foto te maken van de Korenmolen. 

Bekijk de fietsroute

Een stukje van internationale Rijnfietsroute 

Het eindpunt van internationale Rijnfietsroute is Hoek van Holland. De route begint bij het beginpunt van de Rijn in Zwitserland en leid je naar Duitsland en Frankrijk. Je kunt een klein stukje van deze route meepakken tijdens je verblijf op onze camping.

Bekijk de fietsroute

Fietstocht door duinen en tuinen [20km]

Pak je graag de fiets om door de natuur te fietsen? Dan is deze route iets voor jou! De route brengt je door de duinen langs de kust van de Noordzee, door het tuinbouwgebied van het Westland naar Het Staelduinse Bos.

Bekijk de fietsroute