De ideale plek voor gezinnen en senioren

Combineer strand, natuur en steden

In de omgeving van Camping Jagtveld heb je alles voor een heerlijke vakantie binnen handbereik. Strand, natuur, wandel- en fietsroutes, toeristische trekpleisers... Onze omgeving heeft alles. Of je nu tot rust wilt komen of juist op avontuur wilt gaan, het kan in onze omgeving.

Strand

Strand

Zandkastelen, zee, duinen & meer!

Op korte loopafstand sta je op het strand van 's-Gravenzande. Een mooi, rustig en breed strand dat niet voor niets al jaren bekend staat als één van de schoonste stranden van Nederland.

Wandelen en fietsen

Wandelen en fietsen

Leuke fiets- en wandeltips

Houd jij ook van wandelen en fietsen tijdens jouw vakantie? Je ontdekt al wandelend of fietsend de mooie omgeving via de talloze routes.
Hoek van Holland

Hoek van Holland

Zo veel te zien en te doen!

Neem zeker de tijd om Hoek van Holland te bezoeken. Tijdens je vakantie kan je hier goed vertoeven, bij de haven, aan het strand of in het gezellige centrum.

’s-Gravenzande

’s-Gravenzande

Waar je de zoute zeelucht overal ruikt

Niet voor niets is 's-Gravenzande een geliefde vakantiebestemming. De verschillende strandopgangen bieden allemaal een unieke sfeer, activiteiten en horeca.
Rotterdam

Rotterdam

Daar is altijd wat te doen

Rotterdam heeft ontzettend veel te bieden. Dankzij de directe verbinding ben je al binnen 35 minuten in Rotterdam!
Den Haag

Den Haag

Combinatie van stad en zee

In Den Haag heb je alles dichtbij; stad, natuur, strand en héél veel activiteiten. Ontdek tijdens jouw vakantie het bruisende centrum of bezoek een indrukwekkend museum, alles kan!