Alles voor jouw droomvakantie aan zee

Heel veel fijne faciliteiten

Op Camping Jagtveld vinden we het belangrijk dat je zorgeloos van je welverdiende vakantie kunt genieten. Of dit voor één nachtje, een paar weken of een heel seizoen is; je kan gebruik maken van onze fijne faciliteiten!

Sanitairgebouw

Sanitairgebouw

Modern & schoon

Je hebt geen douchemunten nodig en je hoeft niet met toiletpapier onder de arm naar het toilet. Wel zo fijn!
Speeltuin

Speeltuin

Lekker samen spelen

Voor de kleine vakantiegangers is er een kleine speeltuin aanwezig. Ook worden in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd zoals kinderbingo en een pannenkoekenfeest. Dat is leuk!
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Voor een mooie fietstocht

De mooiste plekjes in de omgeving ontdek je op de fiets. Je kunt een fiets reserveren (stadsfiets of elektrische fiets) bij de receptie.
Campervoorzieningen

Campervoorzieningen

Speciaal voor camperaars

Er is een servicepunt voor camperaars. Loos hier kosteloos grijs water, het chemisch toilet en tank vers drinkwater.
Recreatiezaal

Recreatiezaal

Héél veel leuke spelletjes

Komen jullie samen spelen in de recreatiezaal vol leuke spellen? Een potje darten, tafeltennissen of ouderwets sjoelen. Gegarandeerd veel speelplezier!
Wasserette

Wasserette

Voor de vakantiewasjes

Een hekel aan de grote stapel vakantiewas of heb je een vieze vlek? Maak gebruik van de wasserette met wasmachine, droger en strijkgelegenheid.
WiFi

WiFi

Altijd bereikbaar

Ook voor de tent, caravan of camper ben je goed bereikbaar. Lees het laatste nieuws, check je mail of stuur een berichtje naar het thuisfront.

Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen

Centraal & ook elektrisch

Tijdens het kamperen wil je geen overlast hebben van auto's. Deze parkeer je op de centrale parkeerplaats. Ook is er een elektrische laadpaal (11kW).